dilluns, 14 d’abril del 2008

Torna en Risto

Torna OT. Per alguns la notícia serà bona, per d'altres indiferent i finalment trobarem aquells que senten un odi recalcitrant pels reality's i l'anomenada televisió basura. Amb aquesta nova edició de Operación Triunfo torna l'autèntica estrella de l'anterior edició, Risto Mejide. Aquest publicista barceloni es considerat en alguns ambients com una de les estrelles de la publicitat en el nostre país. No només comenta OT, sinó que també escriu al diari ADN, fa classes de creativitat en una escola adscrita a la Pompeu Fabra. El sr. Mejide és un home ocupat que encara troba temps per ser entrevistat en més d'una televisió per promocionar el seu primer llibre i és que el polèmic publicista no torna sol, ja que per acabar d'adovar la seva apretada agenda a tret un llibre.
El pensamiento negativo és el titol d'aquest primer llibre del mordaç publicista i comentarista, feina insubstituïble en l'actual televisió a Espanya. Risto Mejide comparteix amb el lector les seves reflexions, la seva filosofia de vida i un seguit de frases que pretenen tenir gràcia i alhora ensenyar-nos a viure una mica millor.
Agradi o no OT, Mejide no deixa indiferent a ningú. Les seves crítiques i fins hi tot insults a alguns dels concurstants en l'edició passada de l'escola de cantants l'han fet famós. La seva sinceritat, sigui sincera o no, agrada o crea odis, però com diu una de les màximes de l'espectacle, que parlin de tu, be o malament, però que hi parlin.